Woning ontruimen na overlijden

Het ontruimen van een woning na het overlijden van een dierbare is een droevige klus die u natuurlijk liever aan een ander overlaat. U bent emotioneel en bovendien ontzettend druk met het regelen van allerlei zaken. Kompaan Woningontruimers heeft hier begrip voor en neemt graag het ontruimen van de woning na het overlijden van uw dierbare van u over.

Na overlijden de woning ontruimen kan emotioneel teveel zijn

Het overlijden van een dierbare komt meestal op een onverwacht moment. Over het leeghalen van de woning heeft u daarom waarschijnlijk nog niet uitgebreid nagedacht. Omdat het ontruimen vaak vlak na het overlijden plaatsvindt, worden veel mensen emotioneel. Dit maakt het een zware en tijdrovende gebeurtenis. Kompaan Woningontruimers snapt dit volledig.

Onze vakmensen hebben veel ervaring als het op ontruimen aankomt na een overlijden. Zij staan klaar om te ontzorgen. De woning wordt met aandacht en respect voor u en uw dierbare die er gewoond heeft ontruimd, precies op de manier zoals u dat wenst. Spullen pakken we met aandacht in, afval scheiden en recyclen we, waardevolle inboedel krijgt desgewenst een tweede kans en schade aan de woning verhelpen we. Na het overlijden van uw naaste leveren we de woning zo nodig bezemschoon af. U heeft daarom alle tijd voor uw rouwproces. Het aandenken dat u uit de woning wilt bewaren, wordt natuurlijk bij u afgeleverd.

Geen onaangename verrassingen

Kompaan Woningontruimers doet alles altijd in overleg met u. Geen onaangename verrassingen achteraf dus. Voordat we de woning ontruimen na overlijden komen we bij u langs om alles te bespreken. Pas dan stellen we een offerte op. We zetten samen de werkzaamheden op een rijtje en maken heldere afspraken. De woning ontruimen na het overlijden van uw dierbare gebeurt met respect en dat laat u daarom met een gerust hart aan ons over. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend
intakegesprek

Wilt u de woning laten ontruimen na overlijden door ons laten verzorgen? Neem contact op en we komen graag bij u langs voor een vrijblijvend intakegesprek.

Doorzoek de website

× Hallo, waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Available from 08:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday