Zorgkamer ontruimen

Een zorgkamer ontruimen is meestal een droevige klus die u begrijpelijkerwijs liever aan een ander overlaat. Het moet tenslotte meestal gebeuren na het overlijden van een dierbare. U bent op dit moment natuurlijk emotioneel en ontzettend druk. Kompaan Woningontruimers neemt graag het ontruimen van de zorgkamer van u over.

Zorgkamer ontruimen?

Laat het over aan een betrouwbare specialist
Het ontruimen van een zorgkamer is niet alleen emotioneel belastend, er rust vaak een behoorlijke tijdsdruk op. Dit kan u nog veel meer stress opleveren. Het ontruimen van de zorgkamer is bovendien vaak niet het enige dat u moet regelen. We begrijpen dat u het ontruimen van de zorgkamer daarom liever aan een betrouwbare specialist overlaat. Kompaan Woningontruimers staat voor u klaar, ook bij spoed. Als het nodig is, ontruimen we de zorgkamer binnen 24 uur en leveren de ruimte bezemschoon op.

Tijd voor andere zaken

Het ontruimen gebeurt met respect en volle aandacht, helemaal zoals u dat wenst. We pakken alle spullen zorgvuldig in. We scheiden het afval en recyclen het waar mogelijk. In overleg met u knappen we waardevolle spullen op en geven het een tweede leven. U heeft intussen alle tijd om andere zaken te regelen.

U bepaalt wat er gebeurt

Uiteraard doen we niets zonder eerst met u te overleggen. U bepaalt wat er met de inboedel gebeurt. Misschien gunt u ze via onze winkel een tweede leven of wilt u ze aan een goed doel schenken. Wij regelen het. Wanneer we tijdens het ontruimen van de zorgkamer waardevolle of persoonlijke spullen tegenkomen, brengen we die natuurlijk naar u toe. Het opruimen van inboedel of de complete woningontruiming laat u met een gerust hart aan ons over. Neem voor vragen of meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend
intakegesprek

Wilt u een zorgkamer laten ontruimen door ons?

Neem contact op en we komen graag bij u langs voor een vrijblijvend intakegesprek.

Doorzoek de website

× Hallo, waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Available from 08:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday