Onze werkwijze

Intakegesprek

Het laten ontruimen van een woning brengt veel vragen met zich mee. Iedere woning en situatie is anders. Daarom komen wij altijd vrijblijvend bij u langs voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek neemt onze deskundige alles stap voor stap met u door.

Oplevering

U gaat verhuizen en dient uw huurwoning in een bepaalde staat achter te laten. Woningcorporaties en huurbazen hebben daar verschillende regels voor opgesteld. De oplevering van uw oude woning kunt u gerust aan Kompaan Woningontruimers overlaten. Na de ontruiming leveren we de woning bezemschoon op, klaar voor de sleuteloverdracht. Over de eindcontrole maakt u zich geen zorgen meer. Wij regelen alles.

Box-Kompaan
Woningontruiming

Wanneer een dierbare overlijdt, is het leeghalen van de woning wel het laatste waar uw hoofd naar staat. Een woningontruiming is een vervelende en emotionele klus die u vast en zeker liever aan iemand anders overlaat. Ook na een verhuizing staat u waarschijnlijk niet te springen het zware werk van een woningontruiming zelf te verrichten. Kompaan Woningontruimers begrijpt dat als geen ander en staat graag voor u klaar.

Afvalrecycling

Door nauw samen te werken met gespecialiseerde bedrijven, kunnen wij op een eenvoudige en verantwoorde manier ons steentje bijdragen om restafval te reduceren. Bij het splitsen en sorteren van grondstoffen is de rol van onze dagbesteding aanzienlijk! Reuse, Reduse, Recycle, hierdoor produceren wij minder restafval en dus ook minder afvalkosten. Bij het opstellen van de offerte houden wij hier uiteraard rekening mee!

2nd Heaven vintage en Kringloopwinkel

Zoveel mogelijk spullen krijgen een tweede kans in onze kringloopwinkel. Van nostalgie uit lang vervlogen tijden tot hippe vintage design meubelen en kleding. Veel spullen krijgen een nieuwe plek en belanden dus niet op de afvalberg. Trots zijn wij op deze duurzame maatschappelijke formule.

Laat onze diensten u ontzorgen

leegmaken-na-overlijden

Woningontruiming

senioren-verhuizing

Seniorenverhuizing

spoed-ontruiming

Spoedontruiming

Doorzoek de website

× Hallo, waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Available from 08:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday