Oplevering (huur)woning

U gaat verhuizen en dient uw huurwoning in een bepaalde staat achter te laten. Woningcorporaties en huurbazen hebben daar verschillende regels voor opgesteld. De oplevering van uw oude woning kunt u gerust aan Kompaan Woningontruimers overlaten. Na de ontruiming leveren we de woning bezemschoon op, klaar voor de sleuteloverdracht. Over de eindcontrole maakt u zich geen zorgen meer. Wij regelen alles.

Oplevering (huur)woningen is meer dan alleen leeghalen

De oplevering van een huurwoning lijkt misschien simpel, maar in de praktijk is het vaak nog een behoorlijke klus. Wanneer een woningcorporatie eist dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd, dan wordt er meer gevraagd dan alleen het leeghalen van de huurwoning. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat vloeren en loszittende materialen moeten worden verwijderd tijdens de oplevering. Er komt dan nog heel wat bij kijken. Kompaan Woningontruimers heeft veel ervaring in de oplevering van een huurwoning en neemt het graag van u over. We doen daarbij alles in overleg. Dat voorkomt tenslotte onaangename verrassingen tijdens de oplevering van uw huurwoning.

Alles is mogelijk

Allereerst komen we bij u langs voor een intakegesprek. Dan stellen we een vrijblijvende offerte op. Alle werkzaamheden zetten we samen op een rij. We bekijken ook meteen in welke staat de woning moet worden opgeleverd. We halen desgewenst vloerbedekking weg, dichten gaten, verwijderen gordijnrails, witten de wanden of verrichten timmerwerk. Het is allemaal mogelijk. Het snel en netjes afvoeren van materialen regelen we ook. U bepaalt natuurlijk zelf wat er met de inboedel gebeurt tijdens de oplevering van de huurwoning.

opleveringen-1
Kompaan-65

Professionele aanpak

Wilt u meer weten over onze services en professionele aanpak? Neem contact met ons op. We vertellen u er graag meer over

Doorzoek de website

× Hallo, waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Available from 08:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday