Woningontruiming Amsterdam

Na het overlijden van een dierbare in Amsterdam moet de oude woning leeggehaald worden. Een verhuizing naar een ander huis of een zorgkamer kan ook een reden zijn om over te gaan tot een woningontruiming. Uw hoofd staat op dat moment echter waarschijnlijk helemaal niet naar een woningontruiming. Er moet al zoveel geregeld worden en bovendien is een woningontruiming een zware, tijdrovende en vaak emotionele klus. Geen wonder dat u dat liever aan een betrouwbare specialist uit de buurt overlaat.

Amsterdamse woningontruiming

Kompaan Woningontruimers begrijpt als geen ander dat u niet staat te springen het zware werk zelf te verrichten. Wij nemen het graag van u over of het nu midden in de binnenstad van Amsterdam is of daarbuiten.

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontruimen van woningen in Amsterdam en werken met precisie en volle aandacht volledig naar wens. Als u dat wilt, nemen we alle zorgen rond de woningontruiming in Amsterdam van u over. Inventaris pakken we met respect in, we scheiden het afval, voeren het af en recyclen het als dat nodig is. U bepaalt wat er met de waardevolle spullen gebeurt. Wellicht wilt u ze een tweede kans geven in onze winkel. Alles gaat in overleg. Tijdens de woningontruiming verhelpen we eventuele schade, verwijderen vloeren, witten de wanden en leveren de woning in Amsterdam bezemschoon op. Precies zoals de woningcorporatie of huurbaas dat wil. Geen zorgen meer voor de eindcontrole. Intussen heeft u alle tijd om andere belangrijke zaken te regelen.

Vrijblijvend intakegesprek

Wilt u een woningontruiming in Amsterdam door ons laten verzorgen? Neem contact op en we komen graag bij u langs voor een vrijblijvend intakegesprek.

Doorzoek de website

× Hallo, waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Available from 08:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday