Woningontruiming Rotterdam

Een woning moet leeggehaald worden na het overlijden van een dierbare. Maar ook een verhuizing kan een reden zijn over te gaan tot een woningontruiming in Rotterdam. Een woningontruiming, iets waar uw hoofd waarschijnlijk helemaal niet naar staat. U moet al zoveel regelen en bovendien is een woningontruiming een tijdrovende, enorm zware en vaak droevige klus. Geen wonder dat u dat veel liever aan een betrouwbare specialist in uw buurt overlaat.

Woningontruimingen in Rotterdam en omstreken

Kompaan Woningontruimers begrijpt het volledig wanneer u het zware werk liever niet verricht en neemt het graag van u over, in Rotterdam of daarbuiten.

Wij hebben veel ervaring in het ontruimen van woningen in Rotterdam en werken zorgvuldig en met volle aandacht, precies zoals u wenst. Wanneer u dat wilt, nemen we de zorgen rond de woningontruiming in Rotterdam van u over. Inventaris pakken we met respect in, we scheiden al het afval, voeren het netjes af en recyclen zoveel mogelijk. U bepaalt natuurlijk zelf wat er met uw inboedel gebeurt. Wellicht geeft u waardevolle spullen graag een tweede kans in onze winkel. Dat kan uiteraard, alles gaat in overleg. Tijdens de woningontruiming wordt alle schade door ons verholpen, vloeren verwijderd, wanden gewit en wordt de woning in Rotterdam bezemschoon opgeleverd. Precies zoals de huurbaas of woningcorporatie dat voorschrijft. U heeft geen zorgen voor de eindcontrole. Intussen is er tijd genoeg om andere belangrijke zaken regelen.

Vrijblijvend intakegesprek

Wilt u een woningontruiming in Rotterdam door ons laten verzorgen? Neem gerust contact op en we zien u graag tijdens het intakegesprek.

Doorzoek de website

× Hallo, waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Available from 08:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday