Woningontruiming Den Haag

Wanneer een dierbare overlijdt, moet de woning leeggehaald worden. Maar ook een verhuizing vanuit Den Haag naar een andere woning of zorgkamer kan tot een woningontruiming leiden. Een  woningontruiming, het is iets waar uw hoofd waarschijnlijk niet naar staat. Er moet tenslotte al zoveel geregeld worden en bovendien is een woningontruiming vaak een flinke, tijdrovende en vaak droevige klus. Geen wonder dat u dat liever aan een expert overlaat, iemand in de omgeving die u vertrouwt.

Onze Haagse woningontruimingen

Kompaan Woningontruimers begrijpt u volledig. Natuurlijk wilt u het zware werk liever niet zelf uitvoeren. We nemen het graag van u over, in Den Haag of daarbuiten.

Wij hebben genoeg ervaring in het ontruimen van woningen in Den Haag en werken uiterst zorgvuldig en met volle aandacht, precies zoals u dat wenst. Wanneer u wilt, nemen we de zorg rond de woningontruiming in Den Haag van u over. Inventaris pakken we met veel respect in, we doen aan afval scheiden, voeren alles netjes af en recyclen zoveel mogelijk. U bepaalt zelf wat er met uw inventaris gebeurt. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen waardevolle spullen een tweede kans te geven in onze winkel. Alles gaat in overleg met u. Tijdens de woningontruiming wordt desgewenst alle schade verholpen, wanden gewit, vloeren verwijderd en uiteraard wordt de woning in Den Haag bezemschoon opgeleverd. Over de eindcontrole hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Intussen is er alle tijd om andere belangrijke zaken regelen.

Vrijblijvend intakegesprek

Wilt u een woningontruiming in Den Haag door ons laten verzorgen? Neem gerust eens contact op. We zien u graag tijdens het intakegesprek.

Doorzoek de website

× Hallo, waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Available from 08:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday