Skip links

Schuur opruimen

Schuur opruimen

Een schuur wordt door veel mensen gebruikt als opbergruimte, waar ongebruikte spullen opgeslagen worden.

Na verloop van tijd merkt u dat u de fietsen of het tuingereedschap niet meer kwijt kunt. Dan is het hoog tijd voor een schuuropruiming. Een flinke klus waar u natuurlijk tegenop ziet. Kompaan Woningontruimers helpt u om de zorg van de schuuropruiming uit handen te nemen.

wat is de ontruimingsvolgorde bij een ontruiming

Een schuuropruiming bij Kompaan, hoe werkt dat?

We doen dat met respect en aandacht. U bepaalt wat er met alle spullen uit de schuur gebeurt, wij ruimen alles netjes op. Het afval scheiden en recyclen we tijdens de schuuropruiming wanneer dat kan. Alle waardevolle spullen zoeken we met zorg uit. Wellicht wilt u bepaalde dingen houden en opnieuw ergens opbergen. Daar helpen we graag bij. We kunnen spullen ook opknappen en een tweede leven schenken via onze winkel.

Volledig in overleg met u

Een schuuropruiming doen we altijd van a tot z in overleg met u. Tijdens een eerste gesprek horen we graag wat u precies van ons verwacht. Vervolgens stellen we een vrijblijvende offerte op. Behalve voor een schuuropruiming kunt u ons ook inschakelen voor het bezemschoon opleveren van de ruimte. Dan nemen we eventuele herstelwerkzaamheden en het schilderwerk voor onze rekening.

Naar de juiste bestemming

Over het afvoeren van alle materialen tijdens de schuuropruiming hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken. We regelen het in zijn geheel voor u. Uw inboedel wordt naar de juiste bestemming gebracht. Voor u blijft een opgeruimde schuur achter die weer klaar is voor gebruik. Heeft u vragen over een schuuropruiming? Neem dan gerust contact op.

De garanties van Kompaan

Deze website maakt gebruik van cookies om te verbeteren.