Over ons als ontruimingsbedrijf

Er zijn veel redenen te bedenken waarom een woning, zorgkamer of bedrijfspand ontruimd moet worden. Misschien is een dierbare overleden, verhuist u of een familielid naar een andere woning, is uw bedrijf uit zijn jasje gegroeid of is uw onderneming failliet verklaard. Hoe dan ook, een ontruiming is een zware, vervelende en vaak ook emotionele klus die u begrijpelijkerwijs liever aan een gespecialiseerd ontruimingsbedrijf overlaat. Kompaan Woningontruimers is een ontruimingsbedrijf met jarenlange ervaring. We staan graag voor u klaar.

Professionele service in het opruimen van woning, bedrijfsruimte en zorgkamer

Het team van

Precisie en volle aandacht, daar staat ontruimingsbedrijf Kompaan voor

Allerlei omstandigheden kunnen ertoe leiden dat een ontruiming plaats moet vinden. Vaak is dat onverwachts. Ons betrouwbare ontruimingsbedrijf zorgt ervoor dat iedere woning, kamer of bedrijfspand met precisie en volle aandacht wordt leeggehaald. We pakken daarbij de inventaris zorgvuldig en met respect in. Als ontruimingsbedrijf scheiden en recyclen we afval, knappen desgewenst waardevolle spullen op en geven ze een tweede kans in onze eigen winkel waar mensen met een beperking een fijne dagbesteding vinden.

Volledig in overleg

Voor het bezemschoon opleveren van uw woning of bedrijfspand bent u bij ons ontruimingsbedrijf ook aan het juiste adres. We verwijderen vloeren en materialen als gordijnrails en verhelpen schade aan het pand. Desgewenst verrichten we schilder- en timmerwerk. Als u dat wilt, nemen we als ontruimingsbedrijf alle zorgen op het gebied van de ontruiming van u over. Dat doen we uiteraard volledig in overleg met u.

Met het grootste respect

Niet alleen bij het ontruimen, maar ook bij het opruimen van uw schuur, kelder of zolder of tijdens een (senioren)verhuizing kan ontruimingsbedrijf Kompaan Woningontruimers veel voor u betekenen. We handelen hoe dan ook met het grootste respect voor u en uw eigendommen. Meer weten? We beantwoorden graag al uw vragen.

Doorzoek de website

× Hallo, waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Available from 08:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday