Skip links

Over ons

Wie zijn wij?

Over Kompaan als ontruimingsbedrijf

Er zijn veel redenen te bedenken waarom een woning, zorgkamer of bedrijfspand ontruimd moet worden. Misschien is een dierbare overleden, verhuist u of een familielid naar een andere woning, is uw bedrijf uit zijn jasje gegroeid of is uw onderneming failliet verklaard. Hoe dan ook, een ontruiming is een zware, vervelende en vaak ook emotionele klus die u begrijpelijkerwijs liever aan een gespecialiseerd ontruimingsbedrijf overlaat. Kompaan Woningontruimers is een ontruimingsbedrijf met jarenlange ervaring. We staan graag voor u klaar.

woningontruiming arnhem

"Precisie en volle aandacht, daar staat ontruimingsbedrijf Kompaan voor!"

Allerlei omstandigheden kunnen ertoe leiden dat een ontruiming plaats moet vinden. Vaak is dat onverwachts. Ons betrouwbare ontruimingsbedrijf zorgt ervoor dat iedere woning, kamer of bedrijfspand met precisie en volle aandacht wordt leeggehaald. We pakken daarbij de inventaris zorgvuldig en met respect in. Als ontruimingsbedrijf scheiden en recyclen we afval, knappen desgewenst waardevolle spullen op en geven ze een tweede kans in onze eigen winkel waar mensen met een beperking een fijne dagbesteding vinden.

Onze werkwijze

Volledig in overleg

Voor het bezemschoon opleveren van uw woning of bedrijfspand bent u bij ons ontruimingsbedrijf ook aan het juiste adres. We verwijderen vloeren en materialen als gordijnrails en verhelpen schade aan het pand. Desgewenst verrichten we schilder- en timmerwerk. Als u dat wilt, nemen we als ontruimingsbedrijf alle zorgen op het gebied van de ontruiming van u over. Dat doen we uiteraard volledig in overleg met u.

Niet alleen bij het ontruimen, maar ook bij het opruimen van uw schuur, kelder of zolder of tijdens een (senioren)verhuizing kan ontruimingsbedrijf Kompaan Woningontruimers veel voor u betekenen. We handelen hoe dan ook met het grootste respect voor u en uw eigendommen. Meer weten? We beantwoorden graag al uw vragen.

Professionele service in het opruimen van woning, (bedrijfs)-ruimtes en zorgkamer.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat we u kunnen informeren over alle mogelijkheden. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Deze website maakt gebruik van cookies om te verbeteren.