Skip links

Inboedel opruimen

Inboedel opruimen

Het opruimen van inboedel gebeurt meestal na een verhuizing of wanneer een dierbare overlijdt.

Niet alleen is het opruimen van inboedel een ontzettend arbeidsintensieve klus, maar er komen vaak ook de nodige emoties bij kijken. Kompaan Woningontruimers weet dat als geen ander en we staan u daarom graag bij in deze lastige periode. We hebben jarenlang ervaring op het gebied van woningontruimingen en het opruimen van inboedel en nemen de volledige zorg graag van u over.

woningontruiming den haag

Met precisie en volle aandacht de inboedel opruimen.

Natuurlijk wilt u dat het opruimen van de inboedel netjes, discreet en zorgvuldig gebeurt. Onze ontruimexperts hebben veel ervaring en werken met precisie en volle aandacht. We pakken tijdens het opruimen de hele inboedel zorgvuldig in en overleggen met u over wat er vervolgens mee gebeurt. Afval scheiden we en recyclen we zoveel mogelijk, waardevolle spullen knappen we op, als u dat wilt, en geven we desgewenst een tweede leven via onze winkel. Waardevolle en persoonlijke spullen die we tijdens het opruimen van de inboedel tegenkomen, brengen we uiteraard naar u toe.

Bezemschoon opleveren

Naast het opruimen van de inboedel kunnen we de woning, de zorgkamer of het pand bovendien bezemschoon opleveren. U bepaalt in welke staat we de ruimte terugbrengen. We kunnen desgewenst vloeren verwijderen, gordijnrails weghalen, timmerwerk verrichten of zelfs wanden witten. We staan voor u klaar en nemen het zware werk van u over. Intussen heeft u alle tijd om andere zaken te regelen.

De garanties van Kompaan

Deze website maakt gebruik van cookies om te verbeteren.