Skip links

Opleveringen

Oplevering (huur)woning

Bij verhuizing dient u uw huurwoning in een bepaalde staat achter te laten. Woningcorporaties en huurbazen hebben daar verschillende regels voor opgesteld.

De oplevering van uw oude woning kunt u gerust aan Kompaan Woningontruimers overlaten. Na de ontruiming leveren we de woning bezemschoon op, klaar voor de sleuteloverdracht. Over de eindcontrole maakt u zich geen zorgen meer. Wij regelen alles.

Oplevering van (huur)woningen is meer dan alleen leeghalen.

De oplevering van een huurwoning lijkt misschien simpel, maar in de praktijk is het vaak nog een behoorlijke klus. Wanneer een woningcorporatie eist dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd, dan wordt er meer gevraagd dan alleen het leeghalen van de huurwoning. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat vloeren en loszittende materialen moeten worden verwijderd tijdens de oplevering. Er komt dan nog heel wat bij kijken. Kompaan Woningontruimers heeft veel ervaring in de oplevering van een huurwoning en neemt het graag van u over. We doen daarbij alles in overleg. Dat voorkomt tenslotte onaangename verrassingen tijdens de oplevering van uw huurwoning.

Alles is mogelijk

Allereerst komen we bij u langs voor een intakegesprek. Dan stellen we een vrijblijvende offerte op. Alle werkzaamheden zetten we samen op een rij. We bekijken ook meteen in welke staat de woning moet worden opgeleverd. We halen desgewenst vloerbedekking weg, dichten gaten, verwijderen gordijnrails, witten de wanden of verrichten timmerwerk. Het is allemaal mogelijk. Het snel en netjes afvoeren van materialen regelen we ook. U bepaalt natuurlijk zelf wat er met de inboedel gebeurt tijdens de oplevering van de huurwoning.

Vrijblijvend intakegesprek

U vragen worden tijdens het intakegesprek beantwoord. Door de bezichtiging van de woning krijgen wij een duidelijk beeld en kunnen wij een passende offerte uitbrengen.

Deze website maakt gebruik van cookies om te verbeteren.