Skip links

Wietplantage ontruimen

Wietplantage ontruimen

Na het vervelende nieuws dat er in door u verhuurde woning een wietplantage is gevonden..

..is het ontruimen van deze wietplantage wel het laatste waar uw hoofd naar staat. Een wietplantage ontruimen is een zware en vervelende klus die u liever aan iemand anders over laat. Kompaan Woningontruimers begrijpt dit als geen ander en staat graag voor u klaar.

Vakkundig een wietplantage ontruimen

Alhoewel er van buitenaf weinig te zien is kunnen wietplantages complete verwoestingen aanrichten aan de binnenkant van uw woning. Wiet groeit in een vochtige omgeving, wietplantages worden dan ook constant bewaterd. Met alle kweek en groeilampen die haast 24/7 aanstaan worden de ruimtes ook nog eens ontzettend warm. Wanneer wietplantages langere tijd warm en vochtig gehouden worden, gaat hout uitzetten, gipsplaten afbrokkelen en ontwikkeld zich razendsnel schimmel. De Wietplantage zal vakkundig verwijderd en afgevoerd moeten worden. Onze ontruimexperts hebben jarenlange ervaring als het gaat om het ontruimen van wietplantages. Wij zorgen er voor dat de wietplantage snel en met de nodige precisie volledig volgens uw wensen wordt leeggehaald.

Geen onaangename verrassingen

Kompaan Woningontruimers doet alles in overleg met u. U hoeft daarom niet in te zitten over onaangename verrassingen tijdens de ontruiming van de wietplantage. Wij komen altijd eerst bij u langs voor het maken van een vrijblijvende offerte. Samen met u maken wij een inventarisatie van de inboedel, na aanleiding van uw wensen stellen wij een plan van aanpak op ten behoeven van de werkzaamheden. Tijdens dit intakegesprek bespreken wij uw wensen met betrekking tot de staat van oplevering van de woning na het ontruimen. Misschien wilt u de vloerbedekking laten verwijderen, de wanden witten of timmerwerkzaamheden laten verrichten? Wat moet er gebeuren met de inboedel? U bepaalt, het kan allemaal!

De garanties van Kompaan

Deze website maakt gebruik van cookies om te verbeteren.