Woningontruiming Apeldoorn

Het overlijden van een dierbare kan een reden zijn een woning in Apeldoorn leeg te halen. Maar ook een verhuizing is een reden om tot een woningontruiming over te gaan. Zo'n woningontruiming is iets waar uw hoofd meestal niet direct naar staat. Er moet tenslotte al een boel geregeld worden. Een woningontruiming is bovendien een flinke klus waar vaak emoties meespelen. Geen wonder dat u het liever aan betrouwbare vakmensen overlaat.

Met precisie en volle aandacht gaan wij bij een Apeldoornse woningontruiming aan de slag

Kompaan Woningontruimers begrijpt u als geen ander. Natuurlijk doet u het zware werk liever niet zelf. We nemen het daarom volledig van u over, in Apeldoorn of daarbuiten.

We hebben veel ervaring in het ontruimen van woningen in Apeldoorn en werken zorgvuldig en met respect. Wanneer u dat wenst, nemen we alle zorg rondom de woningontruiming in Apeldoorn van u over. Inventaris pakken we netjes in, afval scheiden we, we voeren alles zorgvuldig en veilig af en recyclen zoveel mogelijk. U bepaalt uiteraard zelf wat er met uw spullen gebeurt. In onze winkel krijgen waardevolle artikelen desgewenst een tweede kans. Het gaat volledig in overleg met u. Tijdens de woningontruiming wordt schade desgewenst verholpen, wanden worden gewit, vloeren verwijderd en uiteraard wordt de woning in Apeldoorn bezemschoon opgeleverd. Over de eindcontrole hoeft u dus niet in te zitten. Intussen is er voldoende tijd voor u om andere belangrijke zaken regelen.

Vrijblijvend intakegesprek

Wilt u een woningontruiming in Apeldoorn door ons laten verzorgen? We staan voor u klaar. Neem gerust contact op. We zien u graag tijdens een vrijblijvend gesprek.

Doorzoek de website

× Hallo, waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Available from 08:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday