Skip links

Bedrijfsontruiming

Sluiten of verhuizen

Als uw bedrijf gaat verhuizen of sluiten ziet u ongetwijfeld op tegen het leeghalen van het kantoorpand.

Dan is het fijn dat u een betrouwbare partij kunt inschakelen om de klus te klaren. Kompaan Woningontruimers haalt niet alleen woningen zorgvuldig en naar wens leeg, maar verzorgt ook bedrijfsontruiming.

Bedrijfsontruiming: met aandacht en respect

Een bedrijfsontruiming is het ontruimen en bezemschoon opleveren van een bedrijfspand. Onze ontruimexperts verwijderen tijdens een bedrijfsontruiming niet alleen met aandacht en respect de gehele inboedel, maar kunnen desgewenst ook vloerbedekking, valse plafonds en scheidingswanden verwijderen. Over het afvoeren van overtollige materialen tijdens de bedrijfsontruiming hoeft u zich geen zorgen te maken. Dat doen we veilig en efficiënt. U heeft er geen omkijken naar. Kompaan Woningontruimers kan uw bedrijfsruimte bezemschoon opleveren, zodat de nieuwe huurder of koper er direct in kan. Een zorg minder.

Uit uw jasje gegroeid?

Is uw bedrijf uit zijn jasje gegroeid? Gaat u verhuizen naar een groter pand of denkt u aan herinrichting? Stopt uw onderneming ermee of is het bedrijf failliet gegaan? Er moet dan vaak veel gebeuren in korte tijd. Maakt u zich geen zorgen, we staan voor u klaar. Welke reden u ook heeft voor een bedrijfsontruiming, Kompaan Woningontruimers staat u graag vakkundig bij. We hebben jarenlange ervaring en nemen desgewenst de hele bedrijfsontruiming uit handen. Dan kunt u zich intussen bezighouden met andere belangrijke zaken.

De garanties van Kompaan

Deze website maakt gebruik van cookies om te verbeteren.