Skip links

Na overlijden

Na het overlijden

Een huis leeghalen na het overlijden van een dierbare is een emotionele en vervelende klus die u begrijpelijkerwijs liever aan iemand anders overlaat.

Het huis leeghalen na het overlijden van uw naaste is waarschijnlijk niet iets waar uw hoofd naar staat. Bovendien heeft u nog zoveel andere dingen te regelen. Kompaan Woningontruimers heeft begrip voor uw situatie en staat graag voor u klaar.

woningontruiming den haag

Hoe halen wij het huis leeg na overlijden?

Het overlijden van een dierbare komt meestal onverwacht. Over het leeghalen van het huis heeft u daarom waarschijnlijk nog niet eerder nagedacht. Onze ontruimexperts hebben jarenlange ervaring als het op woningontruiming aankomt. Zij staan klaar om u te ontzorgen en willen het huis met respect en aandacht leeghalen, precies zoals u dat wenst. Spullen pakken we zorgvuldig in, afval scheiden we en recyclen we waar mogelijk, waardevolle artikelen krijgen desgewenst een tweede leven en schade aan de woning verhelpen we. Na het overlijden van uw dierbare leveren we de woning bezemschoon af. Zo heeft u alle tijd om u met andere belangrijke zaken bezig te houden.

Zo heeft u tijd voor andere zaken

Het ontruimen gebeurt met respect en volle aandacht, helemaal zoals u dat wenst. We pakken alle spullen zorgvuldig in. We scheiden het afval en recyclen het waar mogelijk. In overleg met u knappen we waardevolle spullen op en geven het een tweede leven. U heeft intussen alle tijd om andere zaken te regelen.

Geen onaangename verrassingen

Kompaan Woningontruimers doet alles volledig in overleg met u. Geen onaangename verrassingen dus. Voordat we het huis leeghalen na overlijden komen we eerst bij u langs om alles te bespreken. Pas dan stellen we een vrijblijvende offerte op. We zetten samen alles op een rij en maken duidelijke afspraken over het huis leeghalen na overlijden en wat we voor u kunnen betekenen. Het huis leeghalen na het overlijden van uw dierbare laat u met een gerust hart aan ons over.

De garanties van Kompaan

Deze website maakt gebruik van cookies om te verbeteren.