Skip links

Woningontruiming

Leeghalen van de woning

Wanneer een dierbare overlijdt, is het leeghalen van de woning wel het laatste waar uw hoofd naar staat.

Een woningontruiming is een vervelende en emotionele klus die u vast en zeker liever aan iemand anders overlaat. Ook na een verhuizing staat u waarschijnlijk niet te springen het zware werk van een woningontruiming zelf te verrichten. Kompaan Woningontruimers begrijpt dat als geen ander en staat graag voor u klaar.

woningontruiming arnhem

Woningontruiming met aandacht en respect.

Er zijn allerlei omstandigheden die ertoe leiden dat een woningontruiming plaats moet vinden. Vaak komt het onverwacht. Onze ontruimexperts hebben jarenlange ervaring als het gaat om een woningontruiming en zorgen dat iedere woning snel en met alle precisie en aandacht volledig volgens uw wensen wordt leeggehaald. Als u dat wilt, nemen we alle zorgen op het gebied van de woningontruiming van u over. De inventaris pakken we zorgvuldig en met respect in, afval scheiden we en wordt zoveel mogelijk gerecycled, waardevolle spullen knappen we zo nodig op en krijgen desgewenst een tweede leven, schade aan de woning verhelpen we en we leveren hem bezemschoon en afgewerkt af. Intussen heeft u alle tijd om zich te concentreren op andere belangrijke zaken dan de woningontruiming.

Geen onaangename verrassingen.

Kompaan Woningontruimers doet alles in overleg met u. U hoeft daarom niet in te zitten over onaangename verrassingen tijdens de woningontruiming. We komen altijd eerst bij u langs en stellen dan een vrijblijvende offerte op. Samen inventariseren we de inboedel en zetten alle werkzaamheden en wensen op een rij. Zo bespreken we met u in welke staat het huis moet worden opgeleverd. Misschien wilt u dat we de vloerbedekking weghalen, de wanden witten of timmerwerk verrichten? Het kan allemaal. Vervolgens bepaalt u wat er met de inboedel gebeurt. Mochten we tijdens de woningontruiming waardevolle of persoonlijke spullen aantreffen, dan brengen we die uiteraard naar u toe.

De garanties van Kompaan