Woningontruiming Nijmegen

Een verhuizing van u of een familielid kan leiden tot een woningontruiming in Nijmegen. Maar ook het overlijden van een dierbare is een reden om tot een woningontruiming over te gaan. Het is iets waar uw hoofd natuurlijk niet naar staat. Er moet al zo ontzettend veel geregeld worden. Een woningontruiming is bovendien een zware klus die vaak emoties oproept. Dat laat u natuurlijk liever aan een betrouwbaar ontruimingsbedrijf uit de buurt over.

Voor een Nijmeegse woningontruiming bent u bij Kompaan aan het juiste adres

Kompaan Woningontruimers begrijpt dat volkomen. Uiteraard doet u het zware werk liever niet zelf. We nemen het daarom van u over, in Nijmegen of daarbuiten.

We hebben inmiddels veel ervaring in het ontruimen van woningen in Nijmegen en werken precies en met veel respect. Als u dat wenst, nemen we de zorg rondom de woningontruiming in Nijmegen volledig van u over. We pakken alle spullen netjes voor u in, recyclen en scheiden al het afval en voeren materialen veilig af. Daar heeft u geen omkijken meer naar. Zelf bepaalt u natuurlijk wat er met uw inboedel gebeurt. In onze winkel krijgen bepaalde spullen desgewenst een tweede kans. Dat gaat volledig in overleg met u. De woning in Nijmegen wordt bezemschoon opgeleverd. Dat betekent dat schade wordt verholpen, wanden desgewenst worden gewit en vloeren worden verwijderd. Ook worden loszittende materialen weggehaald. Geen onverwachte verrassingen tijdens de eindcontrole. U heeft vervolgens alle tijd om u met andere zaken bezig te houden.

Vrijblijvend intakegesprek

Wilt u een woningontruiming in Nijmegen door ons laten verzorgen? Dat doen we graag. Neem gerust contact op en we zien u maken graag een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Doorzoek de website

× Hallo, waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Available from 08:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday