Skip links

Woningontruiming Nijmegen

Woningontruiming in Nijmegen

Woningontruiming specialist Nijmegen - iedere vraag is uniek

Daarom komen wij altijd vrijblijvend bij u langs voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek neemt onze deskundige alles stap voor stap met u door.

woningontruiming nijmegen

U bepaalt wat er met de inventaris gebeurt bij de ontruiming.

Indien gewenst pakken wij inventaris met respect in, we scheiden het afval, voeren het af en recyclen het als dat nodig is. U bepaalt wat er met de waardevolle spullen gebeurt. Wellicht wilt u ze een tweede kans geven in onze winkel. Alles gaat in overleg.

Tijdens de woningontruiming verhelpen we eventuele schade, verwijderen vloeren, witten de wanden en leveren de woning bezemschoon op. Precies zoals de woningcorporatie of huurbaas dat wil. Geen zorgen meer voor de eindcontrole. Intussen heeft u alle tijd om andere belangrijke zaken te regelen.

De garanties van Kompaan

Waarom woningontruiming in Nijmegen bij Kompaan?

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf voor woningontruiming in Nijmegen, dan bent u bij Kompaan Woningontruimers aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen van woningen in Nijmegen en omgeving, en bieden een complete service voor het ontruimen van uw woning.

Bij Kompaan Woningontruimers hebben we ruime ervaring en expertise in het ontruimen van woningen in Nijmegen en omgeving. Onze medewerkers zijn professioneel opgeleid en beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om uw woning op een efficiënte en zorgvuldige manier te ontruimen. Wij hebben inmiddels al vele woningen ontruimd in Nijmegen en omgeving en weten als geen ander wat er komt kijken bij een woningontruiming.

Daarnaast hechten we veel waarde aan een persoonlijke en professionele aanpak. We komen graag bij u langs om uw situatie te bespreken en u een vrijblijvend advies te geven over de beste aanpak voor uw woningontruiming in Nijmegen.

Offerte aanvragen

Huis ontruimen na overlijden nijmegen

Kompaan - huis ontruimen na overlijden Nijmegen en omgeving

Wanneer u een dierbare verliest, kan het ontruimen van het huis een emotionele en zware klus zijn. Bij Kompaan Woningontruimers begrijpen we dat dit een lastige tijd is en dat u graag ontzorgd wilt worden bij het ontruimen van het huis van uw dierbare.

Onze professionele en ervaren medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het ontruimen van het huis na een overlijden in Nijmegen en omgeving. Wij nemen deze taak graag van u over, zodat u zich kunt richten op andere zaken in deze moeilijke tijd.

Kompaan Woningontruimers gaat zorgvuldig en respectvol te werk bij het ontruimen van het huis. Wij begrijpen dat ieder huis en iedere situatie anders is, daarom bieden wij maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op uw wensen en behoeften. Wij zorgen ervoor dat alle spullen die u wilt behouden veilig worden opgeslagen en de rest van de inboedel wordt op een duurzame manier afgevoerd.

Ontruiming in Nijmegen met aandacht en respect

Wij zijn ons bewust van de waarde die u hecht aan uw spullen en zullen hier dan ook altijd zorgvuldig mee omgaan.

Bij het ontruimen van een woning in Nijmegen zorgen wij ervoor dat wij uw spullen op de juiste manier verpakken, vervoeren en afvoeren. Dit doen wij met respect voor uw eigendommen en uw privacy.

Het is moeilijk om een specifieke prijs te noemen voor het ontruimen van een woning, omdat de kosten kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Hier zijn enkele factoren die de prijs van het ontruimen van een woning kunnen beïnvloeden:

 1. Type woning: Het type woning kan van invloed zijn op de kosten. Een appartement of een flat kan bijvoorbeeld goedkoper zijn om te ontruimen dan een vrijstaand huis vanwege de omvang van het pand.

 2. Bereikbaarheid van de woning: Als de woning moeilijk te bereiken is, bijvoorbeeld als deze zich op een hogere verdieping bevindt of als er geen lift aanwezig is, kan dit de kosten van het ontruimen van de woning verhogen.

 3. Omvang van de inboedel: Hoeveel spullen er moeten worden verwijderd, kan van invloed zijn op de kosten. Een kleine hoeveelheid spullen kan minder kosten dan het ontruimen van een woning met veel grote meubels en andere grote objecten.

 4. Type oplevering: Het type oplevering kan ook invloed hebben op de kosten. Als de woning bijvoorbeeld bezemschoon moet worden opgeleverd, kan dit meer kosten dan alleen het ontruimen van de woning.

Na het overlijden van de huurder of eigenaar van een woning is het de verantwoordelijkheid van de erfgenamen om de woning te ontruimen. Als er geen erfgenamen zijn, kan de gemeente verantwoordelijk worden gesteld voor het ontruimen van de woning.

Als u zich in Nijmegen en omgeving bevindt en op zoek bent naar professionele hulp bij het ontruimen van een woning na een overlijden, dan kan Kompaan u helpen. Kompaan is een ervaren en betrouwbare partij die gespecialiseerd is in het ontruimen van woningen. Wij kunnen u helpen bij het hele proces, van het sorteren van persoonlijke spullen tot het afvoeren van afval en het bezemschoon opleveren van de woning.

Het leeghalen van een huis kan een enorme klus zijn, vooral als u niet weet waar u moet beginnen. Onze woningontruiming service in Nijmegen kan u helpen bij het ontruimen van uw woning en ervoor zorgen dat het proces soepel en efficiënt verloopt. Hier zijn enkele stappen die worden genomen tijdens een woningontruiming om het huis leeg te maken:

 1. Inventariseer de woning: De eerste stap is het inventariseren van alle spullen in de woning. Dit omvat het sorteren van spullen die moeten worden bewaard, gedoneerd, verkocht of weggegooid.

 2. Verwijder de inboedel: Nadat de inventarisatie is voltooid, begint het proces van het verwijderen van de inboedel uit de woning. Dit kan variëren van kleine items zoals boeken en kleding tot grotere items zoals meubels en apparaten.

 3. Afvoeren van afval: Nadat alle inboedel uit de woning is verwijderd, is het tijd om het afval af te voeren. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kan dit betekenen dat u een container moet huren of dat u het afval zelf moet afvoeren naar een vuilstortplaats.

 4. Schoonmaken van de woning: Nadat alle spullen zijn verwijderd en het afval is afgevoerd, is het tijd om de woning schoon te maken. Dit omvat het vegen van de vloeren, het schoonmaken van de keuken en badkamer en het verwijderen van eventuele sporen van de vorige bewoners.

Bij een woningontruiming door woningontruimers wordt het gehele proces van het leeghalen van een woning uit handen genomen. Een professioneel bedrijf voor woningontruiming, zoals Kompaan, gaat zorgvuldig en met aandacht te werk om de woning op een efficiënte manier leeg te halen. Hier zijn enkele stappen die worden genomen tijdens een woningontruiming:

 1. Inventarisatie: Allereerst vindt er een inventarisatie plaats van de spullen in de woning. Hierbij wordt bepaald welke spullen moeten worden bewaard, gedoneerd, verkocht of weggegooid.

 2. Professionele aanpak: Vervolgens gaan de woningontruimers aan de slag met het leeghalen van de woning. Hierbij wordt gebruik gemaakt van professioneel gereedschap en materieel, zoals steekwagens, verhuisliften en containers.

 3. Sorteren en afvoeren van spullen: Tijdens het leeghalen van de woning worden de spullen zorgvuldig gesorteerd en afgevoerd. Dit gebeurt op een milieuvriendelijke manier, waarbij spullen die nog bruikbaar zijn worden gedoneerd aan goede doelen.

 4. Schoonmaak en oplevering: Nadat de woning leeg is, wordt deze schoongemaakt en opgeleverd conform de gemaakte afspraken.

Bij Kompaan woningontruimers hechten we veel waarde aan een professionele en persoonlijke aanpak. Onze ervaren medewerkers gaan zorgvuldig en met respect te werk bij het leeghalen van een woning. Wij nemen u het gehele proces uit handen, van de inventarisatie tot aan de oplevering van de woning.

Vrijblijvend intakegesprek

U vragen worden tijdens het intakegesprek beantwoord. Door de bezichtiging van de woning krijgen wij een duidelijk beeld en kunnen wij een passende offerte uitbrengen.

Deze website maakt gebruik van cookies om te verbeteren.