Woningontruiming Utrecht

Het overlijden van een dierbare heeft als gevolg dat de oude woning leeggehaald moet worden. Ook een verhuizing vanuit Utrecht naar een andere woning of zorgkamer kan een reden zijn over te gaan tot een woningontruiming. Een woningontruiming, daar staat uw hoofd waarschijnlijk helemaal niet naar. Er moet al zoveel geregeld worden. Bovendien is een woningontruiming een tijdrovende, zware en vaak emotionele klus. Geen wonder dat u het liever aan een betrouwbare specialist in de buurt overlaat.

Een Utrechts woningontruiming met precisie en volle aandacht

Kompaan Woningontruimers begrijpt als geen ander dat u het zware werk liever niet zelf uitvoert en neemt het graag van u over, in Utrecht of daarbuiten.

Wij hebben jarenlang ervaring in het ontruimen van woningen in Utrecht en werken met precisie en volle aandacht zoals u wenst. Als u dat wilt, nemen we de zorgen rond de woningontruiming in Utrecht van u over. Inventaris pakken we met zorg in, we scheiden afval, voeren het af en recyclen het als dat kan. U bepaalt zelf wat er met uw waardevolle spullen gebeurt. Wellicht geeft u ze graag een tweede kans in onze winkel. Dat kan, alles gaat in overleg. Tijdens de woningontruiming verhelpen we schade, verwijderen we vloeren, witten we de wanden en leveren de woning in Utrecht bezemschoon op. Precies zoals de huurbaas of woningcorporatie dat verlangt. Geen zorgen voor de eindcontrole. Intussen kunt u alle andere belangrijke zaken regelen.

Vrijblijvend intakegesprek

Wilt u een woningontruiming in Utrecht door ons laten verzorgen? Neem gerust contact op en we komen graag bij u langs voor een intakegesprek.

Doorzoek de website

× Hallo, waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Available from 08:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday