Woningontruiming Leiden

Een verhuizing van u of een familielid kan een reden zijn een woning in Leiden leeg te halen. Maar ook het overlijden van een dierbare is een reden om tot een woningontruiming over te gaan. Een woningontruiming is iets waar uw hoofd op dat moment meestal niet naar staat. Er moet tenslotte al zo ontzettend veel geregeld worden. Een woningontruiming is een hele zware klus die vaak emoties oproept. Geen wonder dat u het liever aan vakmensen in de buurt overlaat.

Woningontruiming in Leiden en omstreken

Kompaan Woningontruimers begrijpt u volkomen. Natuurlijk doet u dat zware werk liever niet zelf. We nemen het helemaal van u over, in Leiden of daarbuiten.

We hebben veel ervaring in het ontruimen van woningen in Leiden en werken met veel respect en zorgvuldigheid. Wanneer u dat wenst, nemen we de zorg rondom de woningontruiming in Leiden volledig van u over. Alle spullen pakken we netjes in, we recyclen en scheiden het afval en voeren alles veilig af. U heeft er geen omkijken naar. Uiteraard bepaalt u zelf wat er met uw inboedel gebeurt. In onze winkel krijgen bepaalde artikelen desgewenst een tweede kans. Alles gaat volledig in overleg met u. Schade wordt tijdens de woningontruiming desgewenst verholpen en de woning in Leiden wordt bezemschoon opgeleverd. Dat betekent dat wanden desgewenst worden gewit, vloeren worden verwijderd en loszittende materialen worden weggehaald. Inzitten over de eindcontrole is dus niet nodig. Alle tijd om u ondertussen met andere belangrijke zaken bezig te houden.

Vrijblijvend intakegesprek

Wilt u een woningontruiming in Leiden door ons laten verzorgen? We staan graag voor u klaar. Neem gerust contact op en we zien u graag tijdens een vrijblijvend gesprek.

Doorzoek de website

× Hallo, waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Available from 08:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday