Skip links

Seniorenverhuizing

Leeghalen van de woning

Zorgeloos naar een seniorenwoning verhuizen, regelt Kompaan Woningontruimers.

We begrijpen dat een seniorenverhuizing behoorlijk stressvol is. Ouderen gaan nu eenmaal minder goed met veranderingen om. Spanningen kunnen bovendien voor fysieke klachten zorgen. Dat willen we uiteraard voorkomen. Wij zorgen er daarom voor dat iedere seniorenverhuizing soepel en probleemloos verloopt. De nieuwe woonruimte lijkt al snel zoveel mogelijk op de oude woning. Een seniorenverhuizing vraagt om extra aandacht en die geven we.

Laat het over aan een betrouwbare specialist

Bij een seniorenverhuizing blijven vaak spullen in de oude woning achter. In de zorgkamer, waar veel senioren naartoe verhuizen, is tenslotte meestal minder woonoppervlak. We bieden, uiteraard volledig in overleg met u, verschillende mogelijkheden aan voor de achtergebleven inboedel. Laten opslaan is bijvoorbeeld een optie, maar ook laten opkopen of schenken aan een goed doel. We regelen alles rondom de seniorenverhuizing voor u.

Onze werkwijze bij een seniorenverhuizing.

Kompaan Woningontruimers pakt alle spullen tijdens de seniorenverhuizing met aandacht en zorgvuldig in. Afval wordt door ons gescheiden en als het kan gerecycled. Waardevolle spullen knappen we op als dat nodig is en krijgen een tweede leven wanneer u dat wenst. We verhelpen eventuele schade aan de woning en leveren bezemschoon en afgewerkt af. Wellicht wilt u dat we vloerbedekking weghalen, gordijnrails weghalen, wanden witten, gaten dichten of timmerwerk verrichten? Dat kan allemaal. Tijdens een seniorenverhuizing moet er veel geregeld worden. Terwijl wij ons vak uitvoeren, heeft u alle tijd voor al die andere belangrijke zaken.

De garanties van Kompaan

Deze website maakt gebruik van cookies om te verbeteren.