Skip links

Kelderopruiming

Kelder opruimen

Een kelder wordt door mensen vaak gebruikt als opbergruimte, waar ongebruikte spullen worden opgeslagen.

Na een tijdje merkt u echter dat bepaalde spullen niet meer terug kunt vinden. Dan is het hoog tijd voor een kelderopruiming. Een flinke klus waar u niet voor niets tegenop ziet. Kompaan Woningontruimers helpt u graag en neemt de kelderopruiming volledig uit handen.

Kelderopruiming: onze werkwijze

Respect en aandacht staan daarbij voorop. U bepaalt wat er tijdens de kelderopruiming met uw spullen gebeurt en wij ruimen het netjes op. Het afval recyclen we als dat kan en we scheiden het. Waardevolle spullen behandelen we met zorg. Wellicht wilt u ze houden en opnieuw opbergen? Daarbij helpen we graag. We knappen spullen ook op om ze een tweede leven te bieden via onze winkel.

Alles in overleg met u

Een kelderopruiming doen we van a tot z in overleg met u. Tijdens ons eerste gesprek vertelt u ons wat u precies van ons verwacht. We stellen vervolgens de vrijblijvende offerte voor u op. Behalve alleen voor een kelderopruiming kunnen we u desgewenst ons helpen bij het bezemschoon opleveren van de ruimte. We nemen zo nodig eventueel schilderwerk en herstelwerkzaamheden voor onze rekening.

Naar de juiste bestemming

Over het afvoeren van alle materialen tijdens de kelderopruiming maakt u zich helemaal geen zorgen. Wij regelen het hele proces. Alle spullen en materialen komen op de juiste bestemming aan. Slechts een opgeruimde kelder blijft voor u achter. Heeft u vragen over een kelderopruiming? Of wilt u ook de schuur of zolder opgeruimd hebben? Neem gerust contact met ons op en we praten u graag bij.

De garanties van Kompaan

Deze website maakt gebruik van cookies om te verbeteren.