Skip links

Zolderopruiming

Zolder opruimen

Een zolder wordt vaak gebruikt als opbergruimte, een plaats waar alle ongebruikte spullen opgeslagen worden.

Na verloop van tijd merkt u dat het hoog tijd is voor een zolderopruiming. U kunt bepaalde spullen niet meer terugvinden en de ruimte puilt zo ongeveer uit van de dozen. Een flinke klus waar u begrijpelijkerwijs tegenop ziet. Kompaan Woningontruimers helpt u graag de zorg van de zolderopruiming uit handen te nemen.

Onze werkwijze bij een zolderopruiming

Dat doen we met respect en aandacht. U bepaalt wat er met de spullen gebeurt. We ruimen alles tijdens de zolderopruiming netjes op. Afval scheiden we zoveel mogelijk en wanneer dat kan recyclen we het. Waardevolle spullen zoeken we tijdens de zolderopruiming zorgvuldig uit. Wellicht wilt u ze houden en opnieuw ergens opbergen, maar we kunnen ze ook opknappen en een tweede leven bieden via onze winkel.

Volledig in overleg met u

Een zolderopruiming doen we altijd volledig in overleg met u. Tijdens een eerste kennismaking horen we graag wat u precies van ons verwacht. We stellen vervolgens een vrijblijvende offerte op. Naast de zolderopruiming kunt u ons ook inschakelen voor het bezemschoon opleveren van de ruimte. We nemen dan eventuele herstelwerkzaamheden en schilderwerk voor onze rekening.

Naar de juiste bestemming

Over het afvoeren van materialen hoeft u zich geen zorgen te maken. We regelen het allemaal voor u. We zorgen ervoor dat uw inboedel naar de juiste bestemming wordt gebracht. Voor u blijft een opgeruimde zolder achter die weer klaar is voor gebruik. Heeft u vragen over een zolderopruiming? Of wilt u ook de schuur of kelder opgeruimd hebben. Neem dan gerust contact met ons op.

De garanties van Kompaan

Deze website maakt gebruik van cookies om te verbeteren.