Skip links

Spoedontruiming

Leeghalen van de woning

Het ontruimen van een woning, zorgkamer of bedrijfspand is meestal een vervelende klus die u natuurlijk liever aan een expert overlaat.

Bovendien ligt er soms een behoorlijke tijdsdruk op. Kompaan Woningontruimers neemt deze spoedontruiming graag voor haar rekening.

Wanneer een spoedontruiming?

Een spoedontruiming kan nodig zijn na het overlijden van een dierbare, maar ook bijvoorbeeld wanneer een huurder een betaalachterstand heeft opgebouwd of wanneer een bedrijf failliet gaat. Wat de reden ook is, wij regelen deze spoedontruiming, vaak een emotionele en zware klus, voor u.

Met de grootste zorg

Ondanks de snelheid, gebeurt de spoedontruiming met respect en volle aandacht, precies zoals u dat wenst. We pakken de spullen met de grootste zorg in. Afval scheiden en recyclen we waar mogelijk. Waardevolle spullen krijgen via ons desgewenst een tweede leven. Intussen kunt u uw aandacht richten op het regelen van alle andere zaken.

Ervaring met werken onder tijdsdruk

Het grootste verschil tussen een reguliere woningontruiming en een een spoedontruiming is het korte tijdsbestek waarin het project uitgevoerd moet worden. Bij een normale ontruiming is vaak voldoende tijd. Er worden meestal meerdere dagen of zelfs weken voor uitgetrokken. Bij een spoedontruiming is die mogelijkheid er niet. De woning, kamer of het pand moet dan snel leeggehaald worden en bezemschoon worden opgeleverd. We hebben veel ervaring met werken onder tijdsdruk. Als dat nodig is, halen we de ruimte binnen een dag leeg en leveren hem bezemschoon op

U bepaalt wat er gebeurt

Uiteraard doen we helemaal niets zonder met u te overleggen. U bepaalt wat er met alle spullen gebeurt, wij regelen het. Neem voor meer informatie over een woningontruiming of bedrijfsontruiming of andere vragen gerust vrijblijvend contact op.

De garanties van Kompaan

Deze website maakt gebruik van cookies om te verbeteren.