Skip links

Woningontruiming Almelo

Woningontruiming in Almelo

Woningontruiming specialist Almelo - iedere vraag is uniek

Daarom komen wij altijd vrijblijvend bij u langs voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek neemt onze deskundige alles stap voor stap met u door.

woningontruiming almelo

U bepaalt wat er met de inventaris gebeurt.

Indien gewenst pakken wij inventaris met respect in, we scheiden het afval, voeren het af en recyclen het als dat nodig is. U bepaalt wat er met de waardevolle spullen gebeurt. Wellicht wilt u ze een tweede kans geven in onze winkel. Alles gaat in overleg.

Tijdens de woningontruiming verhelpen we eventuele schade, verwijderen vloeren, witten de wanden en leveren de woning bezemschoon op. Precies zoals de woningcorporatie of huurbaas dat wil. Geen zorgen meer voor de eindcontrole. Intussen heeft u alle tijd om andere belangrijke zaken te regelen.

De garanties van Kompaan

Waarom woningontruiming in Almelo bij Kompaan?

Bij Kompaan Woningontruimers kiezen klanten voor ons om verschillende redenen. Onze jarenlange ervaring en expertise in woningontruimingen zijn een van de belangrijkste redenen waarom klanten op ons vertrouwen. Als team beschikken we over de nodige vaardigheden en kennis om elke ontruiming professioneel en efficiënt uit te voeren.

Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. We begrijpen dat elke klant uniek is en dat elke situatie anders is. Daarom bieden we altijd een aanpak op maat die volledig is afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van de klant. Transparantie is daarbij essentieel voor ons. We stellen altijd een gedetailleerde offerte op maat op, zodat de klant precies weet wat ze kunnen verwachten en wat de kosten zijn. Er zijn bij ons geen verborgen kosten.

Bij Kompaan Woningontruimers werken we met zorgvuldigheid. We behandelen alle spullen met respect en hebben oog voor persoonlijke bezittingen. Het netjes achterlaten van de woning is voor ons van groot belang. We streven naar efficiëntie in onze werkwijze, waardoor we de ontruiming snel en gestructureerd kunnen uitvoeren, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Offerte aanvragen

Woningontruiming Almelo

Kompaan - onze werkwijze

Bij Kompaan Woningontruimers hanteren we een gestructureerde werkwijze om ervoor te zorgen dat elke woningontruiming in regio Almelo soepel en professioneel verloopt. Onze werkwijze is als volgt:

1. Kennismaking en inventarisatie: We beginnen met een persoonlijk kennismakingsgesprek met de klant om hun wensen en behoeften te begrijpen. Tijdens dit gesprek beoordelen we de omvang van de ontruiming en maken we een inventarisatie van de te ontruimen ruimtes en spullen.

2. Offerte op maat: Op basis van de inventarisatie stellen we een gedetailleerde en transparante offerte op. Hierin specificeren we alle benodigde diensten en kosten, volledig afgestemd op de wensen van de klant.

3. Planning en afspraken: Na goedkeuring van de offerte plannen we samen met de klant de datum en tijd voor de ontruiming. We stemmen alle details af en beantwoorden eventuele vragen die de klant heeft.

4. Professionele ontruiming: Op de afgesproken datum beginnen we met de woningontruiming. Ons ervaren team gaat met zorg te werk en hanteert een efficiënte aanpak om de woning leeg te maken. We sorteren de spullen zorgvuldig en verwijderen het afval volgens de geldende regels.

5. Aandacht voor persoonlijke bezittingen: We begrijpen dat persoonlijke bezittingen waardevol zijn voor de klant. We behandelen alle spullen met respect en zorgvuldigheid. Indien gewenst, zorgen we ervoor dat belangrijke persoonlijke items veilig worden bewaard of aan de klant worden overhandigd.

6. Schoonmaak en oplevering: Indien nodig, voeren we schoonmaak- en herstelwerkzaamheden uit om de woning in goede staat achter te laten. We zorgen ervoor dat de woning klaar is voor oplevering aan de verhuurder of eigenaar.

7. Nazorg: We bieden nazorg en ondersteuning, indien gewenst. We kunnen bijvoorbeeld helpen bij het regelen van opslag voor spullen die bewaard moeten worden of bij het afhandelen van de administratie.

8. Transparante communicatie: Gedurende het hele proces houden we de klant op de hoogte van de voortgang en staan we open voor vragen en feedback. We streven naar een duidelijke en transparante communicatie met onze klanten.

Ons doel als Kompaan Woningontruimers is om de klant te ontzorgen en hen te helpen bij een vlotte en zorgvuldige woningontruiming. We zetten ons in voor een persoonlijke aanpak en professionele dienstverlening, zodat de klant met vertrouwen kan terugkijken op het hele proces.

Ontruiming in Almelo met aandacht en respect

Wij zijn ons bewust van de waarde die u hecht aan uw spullen en zullen hier dan ook altijd zorgvuldig mee omgaan.

Bij het ontruimen van een woning in Almelo zorgen wij ervoor dat wij uw spullen op de juiste manier verpakken, vervoeren en afvoeren. Dit doen wij met respect voor uw eigendommen en uw privacy.

Als Kompaan Woningontruimers begrijpen we dat elke klant andere behoeften heeft en dat een offerte op maat de beste manier is om de kosten van de ontruiming nauwkeurig te bepalen. Daarom bieden we altijd een persoonlijke en gedetailleerde offerte die volledig aansluit bij de specifieke wensen en situatie van de klant.

Ons doel is om de klant te ontzorgen en hen een eerlijke prijs te bieden voor de professionele diensten die we leveren. We streven ernaar om transparant te zijn over de kosten en de verschillende opties die beschikbaar zijn, zodat de klant precies weet wat ze kunnen verwachten van de ontruiming en de bijbehorende kosten.

Bij Kompaan Woningontruimers zorgen we ervoor dat de spullen na de ontruiming op een zorgvuldige en verantwoorde manier worden behandeld. We begrijpen dat het om persoonlijke bezittingen kan gaan en we willen ervoor zorgen dat alles volgens de wensen van de klant wordt afgehandeld. Hier is hoe we met de spullen omgaan na een ontruiming:

 1. Verkoop: Als er nog waardevolle spullen zijn, proberen we deze te verkopen om de kosten van de ontruiming te dekken of om terug te geven aan de klant. We zetten onze expertise in om de beste verkoopkanalen te vinden, zoals veilinghuizen, online platforms of tweedehandswinkels, om ervoor te zorgen dat de spullen een eerlijke prijs krijgen.

 2. Donatie: Spullen die nog in goede staat zijn maar niet verkocht worden, geven we graag een tweede leven door ze te doneren aan goede doelen of kringloopwinkels. Op deze manier dragen we bij aan duurzaamheid en het helpen van anderen die de spullen goed kunnen gebruiken.

 3. Recycling: Materialen die niet meer bruikbaar zijn, worden op een verantwoorde manier gerecycled om hun impact op het milieu te minimaliseren. We werken samen met erkende recyclingbedrijven om ervoor te zorgen dat deze spullen op de juiste manier worden afgevoerd.

 4. Afvoeren: Spullen die niet kunnen worden verkocht, gedoneerd of gerecycled, worden op een milieuvriendelijke manier afgevoerd. We houden ons aan de geldende wet- en regelgeving om ervoor te zorgen dat het afval op de juiste manier wordt verwerkt

 1. Kennismaking en inventarisatie: Eerst plannen we een kennismakingsgesprek met de klant om hun behoeften en wensen te begrijpen. Tijdens dit gesprek bekijken we de woning en maken we een inventarisatie van de te ontruimen ruimtes en de omvang van het project.

 2. Offerte en planning: Na de inventarisatie stellen we een gedetailleerde offerte op, waarin alle taken en kosten worden gespecificeerd. Zodra de klant akkoord gaat, plannen we de ontruiming op een geschikte datum.

 3. Voorbereiding: Voorafgaand aan de ontruiming zorgen we ervoor dat we alle benodigde materialen en middelen hebben, zoals verpakkingsmateriaal, verhuisdozen en beschermende uitrusting.

 4. Ontruiming: Op de afgesproken datum en tijd beginnen we met de daadwerkelijke ontruiming. Ons team van ervaren ontruimers werkt systematisch en efficiënt om de woning leeg te maken. We sorteren de inboedel op bruikbare spullen, te recyclen items en afval. Alles wordt zorgvuldig verpakt en vervoerd.

 5. Verwijderen van afval: We zorgen ervoor dat al het afval en onbruikbare items op een milieuvriendelijke manier worden verwijderd en dat eventueel recyclebaar materiaal naar de juiste locaties wordt gebracht.

 6. Schoonmaak en herstelwerkzaamheden: Indien nodig voeren we schoonmaak- en herstelwerkzaamheden uit om de woning in de oorspronkelijke staat achter te laten.

 7. Oplevering: Na de ontruiming inspecteren we samen met de klant de woning om ervoor te zorgen dat alles volgens hun tevredenheid is uitgevoerd.

 8. Nazorg: We bieden nazorg en eventuele aanvullende diensten, zoals opslag van inboedel of verkoopbemiddeling van nog bruikbare spullen, als de klant dat wenst.

Bij Kompaan Woningontruimers begrijpen we dat een woningontruiming vaak emotioneel en stressvol kan zijn voor de klant. Daarom streven we ernaar om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, met oog voor persoonlijke aandacht en respect voor de situatie van de klant.

Vrijblijvend intakegesprek

U vragen worden tijdens het intakegesprek beantwoord. Door de bezichtiging van de woning krijgen wij een duidelijk beeld en kunnen wij een passende offerte uitbrengen.

Deze website maakt gebruik van cookies om te verbeteren.